Студентският съвет проведе своята лятна еко инициатива

Участниците споделиха, че желанието им е да направят мястото, където живеят по-добро, както за тях, така и за околните.

Прочетете повече

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев се срещна с новоизбраното ръководство на Студентски съвет на УНСС

На срещата страните обсъдиха теми, които касаят студентските общежития и условията, в които студентите живеят, теми свързани с качеството на образование и обучението в електронна среда, както и други въпроси, които касаят студентската младеж на УНСС.

Прочетете повече

Новият Студентски сенат представи идеите си пред ректорското ръководство

Проф. Димитров приветства новото ръководство и изрази готовност за ползотворна съвместна работа. Той изслуша новите идеи на членовете на сената и им пожела успешен мандат.

Прочетете повече

Студентският съвет избра своето ново ръководство за мандат 2021 – 2023 г.

В периода от 6 до 9 юни в к.к „Боровец“ се проведе четиринадесетият обучителен семинар на Студентския съвет и първи за новоизбраните членове за мандат 2021–2023 г.

Прочетете повече

Студентският съвет при УНСС и Националното представителство на студентските съвети отбелязаха 2 юни – Деня на Ботев

Студентският съвет при УНСС заедно с Националното представителство на студентските съвети отбеляза 2 юни – Деня на Ботев. В знак на почит и уважение студентите изкачиха паметника на поета – революционер, извисяващ се в родния му град Калофер, за да поднесат венци и цветя за загиналите за свободата и независимостта на България

Прочетете повече
Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС