По предложение на Студентския съвет бяха намалени наемите за общежитие през април и май

Студентският съвет проведе в онлайн платформата MS Teams първата си сесия, на която обсъди  предстоящите политики на организацията във връзка с извънредното положение. Главната тема беше намалението на наема на студентите и докторантите, които временно са преустановили ползването на студентските общежития поради въведените извънредни мерки.

В тази връзка Студентският съвет предложи на ръководството на УНСС:

1. Намаление на наемите за април и май с 50% и пълно редуциране на консумативите за студентите и докторантите, които в този период не ползват стаите си в студентските общежития. Това да бъде установявано чрез декларация, която следва да се подаде до 13 април т.г.

2. Декларацията по т.1 и уведомлението, указващо присъствието на студентите и докторантите в общежитията, да бъдат изпращани от университетските студентски имейли (@unwe.bg) на имейл адрес: sectornastaniavane@unwe.bg

3. Неподалите в срок декларация да заплащат пълния наем и консумативите за април и май.

4. Наемите и консумативите да бъдат изплащани от 21 април т.г.

5. Декларацията и уведомлението да бъдат публикувани в информационната система „Уеб студент“ и на уеб страницата на УНСС.

След разговори с ръководството на университета предложенията на Студентския съвет бяха приети и ректорът издаде заповед – вижте тук.

Заповед на ректора за наем

Приложение 1 Декларация

Приложение 2 Уведомление

One thought on “По предложение на Студентския съвет бяха намалени наемите за общежитие през април и май

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС