Студентският съвет при УНСС заедно с Националното представителство на студентските съвети отбелязаха Деня на народните будители



На 1 ноември честваме Деня на народните будители – празник на всички ученици, учители и университетски преподаватели. По този повод Студентският съвет при УНСС заедно с Националното представителство на студентските съвети се събраха пред паметника на Св. Паисий Хилендарски, за да поднесат венци и цветя в знак на почит и уважение.

Венци и цветя поднесоха Илиян Чабуклийски секретар на Студентския съвет заедно с Ивайло Иванов член на организацията, Студентския сенат на УНСС и  представители от управителния съвет на НПСС.

В този ден се отдава почит на делото на българските просветители, книжовници, революционери и свети будители на възраждащия се национален дух и стремеж към образование и книжовност.

Нека благодарим на народните будители за огромното културно наследство, което са ни завещали и не спираме да го развиваме, защото само образованието и културата са предпоставка за светло бъдеще!

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС