„Свързани направихме чудото“ – видеообръщение на ректора на УНСС и на председателя на Студентския съвет

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и председателят на Студентския съвет при УНСС Ангел Стойков отправиха коледно поздравление специално към студентската общност

Прочетете повече

Официална церемония „Студент на годината 2021“

Официалната церемония се състоя на 25 ноември в аула „Максима“, при спазване на всички противоепидемични мерки. Отличия бяха връчени в категориите: „Бакалавър на годината“, „Магистър на годината“, „Докторант на годината“, „Спортист на годината“ и „Талант на годината“

Прочетете повече

УНСС преминава в неприсъствено обучение

Със заповед на ректора №2966/20.10.2021 от 21 октомври 2021 до излизане на нова заповед на министъра на здравеопазването в УНСС се преустановяват присъствените учебни занятия за всички форми и степени на обучение.

Прочетете повече

Присъствено се проведе второто издание на форума „Кариера УНСС 2021“

Студентският съвет, съвместно с Rabota.bg, отново предоставиха възможност на студентите от УНСС да се срещнат с някои от най-добрите работодатели у нас по време на втория етап на форума „Кариера УНСС 2021“.

Прочетете повече

Енергоспестяващите зарядни станции за телефони вече са 5

Във фоайетата на първия етаж на УНСС, корпус „А“, „В“, „Г“ „И“ и най-новия корпус „К“ са поставени 5 енергоспестяващи зарядни станции за телефони и таблети на стойка c LED-светлина. Те ще бъдат на разположение за всички студенти, преподаватели и служители. Станциите разполагат с място за 8 устройства.

Прочетете повече

Ангел Стойков: “Днес ние всички заедно връщаме пламъка в нашия университет.”

Университетът за национално и световно стопанство отбеляза тържествено откриването на 101-вата академична година.

Прочетете повече

Откриване на новата академична учебна година

Тържественото откриване на новата академична учебна година 2021/2022 ще се състои на 20-ти септември от 10:00 часа в аула „Максима“. Присъствието е с покани. Церемонията ще бъде предавана онлайн на сайта и Фейсбук профила на университета.

Прочетете повече
Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС