Откриване на новата академична учебна година

Тържественото откриване на новата академична учебна година 2021/2022 ще се състои на 20-ти септември от 10:00 часа в аула „Максима“. Присъствието е с покани. Церемонията ще бъде предавана онлайн на сайта и Фейсбук профила на университета.

Прочетете повече

Графици за получаване на електронни студентски книжки 2021

Раздаване на електронните студентски книжки за първи курс на учебната 2021/2022 г. Раздаване на електронните студентски книжки за трети курс

Прочетете повече

#СедмицаНаУНСС

Заповядайте на нашата виртуална #СедмицаНаУНСС.Първата символична крачка в новото столетие на УНСС ще бъде дигитална. Мотото на нашата кампания е #ИзбирамУНССи ще се постараем да Ви дадем достатъчно аргументи, за да изберете обучение в най-големия бизнес университет в Югоизточна Европа

Прочетете повече

Заповед на ректора във връзка с противоепидемичните мерки

Прочетете повече

В отговор на пандемията – УНСС провежда активна дигитална кандидатстудентска кампания

УНСС провежда активна кандидатстудентска кампания дигитално. Включени са редица онлайн събития, насочени към близък диалог с кандидат-студенти от цяла България.

Прочетете повече

Възпитаник на УНСС е носител на националния приз “Студент на годината” в категорията “Стопански науки”

На официална церемония в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ бяха наградени най-успешните студенти в България в ХIV-тото издание на Националния приз „Студент на годината“ за 2020 г.

Прочетете повече
Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС