„Свързани направихме чудото“ – видеообръщение на ректора на УНСС и на председателя на Студентския съвет

Ректорът на УНСС поздрави студентите, преподавателите и служителите на университета по случай настъпващите Коледни и Новогодишни празници с видеообръщение. В приветствието си проф. д-р Димитър Димитров отбелязва, че и тази година е била трудна и изпълнена с предизвикателства, но всички заедно са се справили с изпитанията.

„Свързани направихме чудото. Вдъхнахме ново съдържание на нашето мото „Духът прави силата“. В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, моля, приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, мир и благодат на вас, вашите семейства и близки!

Нека вълшебството на Коледа ви донесе хармония и уют. Светли помисли да водят сърцата ви. Нека отворим сърцата си и за другите, да им подарим топлина и обич!“, пожелава проф. Димитров.

Вижте коледното поздравление на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и председателят на Студентския съвет при УНСС Ангел Стойков отправиха коледно поздравление и специално към студентите на интернет страницата на Студентския съвет.

В поздравлението си проф. Димитров изтъква, че е изминала още една година, в която постиженията на студентите са били повод за гордост, и в която работейки заедно със студентската общност са постигнали отлични резултати.

„В навечерието на Рождество, моля, приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, мир и благоденствие на вас, вашите семейства и близки!

Бъдете здрави и украсете сърцата си с любов!“, пожелава ректорът на студентите.

Председателят на Студентския съвет Ангел Стойков поздравява преподавателите и колегите си студенти като подчертава, че изтичащата 2021 година отново е била година на предизвикателства, на нови възможности, но най-важното – тя е била добър учител, защото ни е накарала да се замислим за себе си и околните, направила ни е грижовни и ни научила да се адаптираме към непознатото.

В приветствието си Ангел Стойков казва още „Вярвам, че 2022 година, ще ни донесе по-добри времена и повече оптимизъм. Вярвам, че за всеки от вас най-доброто тепърва предстои! Развивайте се, борете се и бъдете горди от постигнатото! Нека на тези светли празници си спомняме за доброто и намерим своя мир! Пожелавам на всички светли Коледни и Новогодишни празници! Нека светлина и щастие озарят вашите домове!“

Вижте коледните пожелания към студентите на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и на председателя на Студентския съвет Ангел Стойков.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС