Студентският съвет и Rabota.bg срещат студентите с водещи работодатели по време на „ОНЛАЙН КАРИЕРА УНСС 2021“ на 20 и 21 април

За пета поредна година младежите ще се срещнат с някои от най-големите работодатели у нас по време на новото издание на форума „КАРИЕРА УНСС“. Тази година събитието ще се проведе в два етапа. Първият ще стартира на 20 и 21 април и ще се проведе онлайн в платформата MS Teams. Студентите, търсещи работа или стаж, ще имат възможността да се срещнат с представители на HR отделите на водещи компании в България. Всеки от участниците ще има възможност да проведе бързи интервюта със специалистите по подбор на персонал и да получи предложение за стаж или работа, което може да се окаже начало на мечтаната кариера.

Вторият етап на кариерния форум ще бъде в началото на новата академична година. На 4 октомври 2021 г. топ работодатели в България и организации ще представят своите стажантски програми и свободни позиции в централното фоайе на УНСС. По традиция форумът ще предостави възможност на студентите да се консултират с експерти от различните сфери, които ще им покажат как да изготвят своето CV и как да се подготвят за интервю, с което да впечатлят бъдещия си работодател.

През 2020 година кариерният форум на сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и УНСС срещна над 4 300 студенти с представители на близо 50 компании. И тази година в края на събитието ще се проведе томбола с атрактивни награди.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.  

Очаквайте скоро програмата за събитието, както и как може да се присъедините…..

До началото на събитието остават:

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС