100 ГОДИНИ УНСС ОНЛАЙН ЧЕСТВАНЕ

? години не са път без препятствия и историята ни е пълна с предизвикателства и победи ? Вижте интересни лица, събития и документи

??? Обръщение на проф. д-р Димитър Димитров към всички студенти, преподаватели, служители и приятели на #НашияУниверситет #100unwebg ⬇️⬇️⬇️

video
play-rounded-fill

??? Историята на #НашияУниверситет #100unwebg ⬇️⬇️⬇️

video
play-rounded-fill

В първия ден от последната седмица преди ?-годишнината се завръщаме към живото ? сърце на историята на #НашияУниверситет? Златната книга. В следващото кратко документално видео можете да надникнете между страниците ѝ и да научите повече за нея ?

video
play-rounded-fill

??? Със следващото видео се връщаме ‼ повече от 150 години назад във времето, за да видим откъде започва пътят на младия Стефан Бобчев в училище. Добре дошли в гр. Елена, Великотърновско, и по-специално в „Даскалоливницата“ – първото класно училище в България…

video
play-rounded-fill

До ?-годишнината остават точно 6️⃣ дена ?Следващото видео ще Ви помогне да се… настроите за десетките поздравления от колеги, приятели и възпитаници на #unwebg, които ще публикуваме на порции през тази и следващата седмица ?

video
play-rounded-fill

????? Първите, най-първите поздравления на нашия имейл [email protected] пристигнаха на 11 февруари тази година. Те бяха от съседна Гърция: от г-н Захарос Полимерос и от доц. д-р Димитриос Петропулос (към момента декан на Аграрния ф-т на University of Peloponnese и зам.-ректор на Technological Educational Institute of Kalamata).
И двете писма бяха написани на безупречен български език, а едно от тях завършваше с фантастичното изречение: „Поздрави от Гърция на втората ми Родина!“ ? Избрахме го за заглавие на следващото видео, в което можете да видите какво ни изпратиха колегите ???

video
play-rounded-fill

Поздрав от нашите студенти по случай ? години University of National and World Economy (UNWE/УНСС)

video
play-rounded-fill

Видеообръщение на председателя на Студентски съвет по случай ? години University of National and World Economy (UNWE/УНСС)

video
play-rounded-fill

Тържествено обръщение на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров по случай 100-годишнината на УНСС

video
play-rounded-fill

Полагане на венци пред паметника на проф. Бобчев

video
play-rounded-fill

Разходка в музея на УНСС

video
play-rounded-fill

100 години УНСС – ректорът проф. Димитър Димитров пред КАРИЕРА ТВ „ЕВРОПА“

video
play-rounded-fill

Коментарите са затворени.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС