Представители на Студентския съвет при УНСС взеха участие в организиран от НПСС планински поход до Черни връх

Студентският съвет при УНСС се включи в инициативата на Националното представителство на Студентските съвети в Република България – планински поход до Черни връх. В планинския поход се включиха представители на над 10 университета в страната, като делегацията на Студентски съвет при УНСС бе най-многобройна – над 20 студенти.

Въпреки неприветливите метеорологични условия, студентите успяха да покорят най-високия връх на Витоша планина.

Събитието се организира за първа година, като цели да насърчи активността на студентската младеж. Инициативата „планински поход“ постигна изключителен успех, като председателят на Националното представителство сподели пред присъстващите, че предстоят още подобни извънаудиторни събития, които да помагат и насърчавяат студентите към по-активно, физически ангажирано, социално и отговорно ежедневие.

Председателя на Студентския съвет, Илиян Чабуклийски не скри задоволството си за организацията на първия подобен поход и възможността студенти на УНСС да се включат в първото издание. Добави още, че Студентския съвет подкрепя подобни инициативи и ще бъде активен участник в бъдещите издания на тази инициатива.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС