Национален приз „Студент на годината 2023“ на НПСС – Изпращане на кандидатури

📢Национално представителство на студентските съвети ще отличи на официална церемония най-успешните студенти на България в ХVII-тото издание на Националния приз „Студент на годината“.

🧑‍🎓💃 Официалната церемония, с която ще бъдат наградени най-успешните студенти на България ще се проведе в началото на Март 2024 година в град София.

🔷 Националният приз „Студент на годината“ се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България и се провежда съвместно с Министерство на образованието и науката.

🔷 Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

🔷 Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

🔷 Жури в състав от водещи експерти от всички области на образованието определиха призьорите в 15 категории, които имат доказани постижения в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

🔷 Партньори на събитието са Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Министерство на здравеопазването, Национален студентски дом, Банка ДСК, Сименс, Студентски столове и общежития ЕАД, Съвет на ректорите на висшите училища, и други.

🔷 Национален приз „Студент на годината“ е най-престижния конкурс за млади хора в България.

📨📬 Кандидатът следва да изпрати документите си за участие в срок до 16.02.2024 г.

🌐 Подробности може да видите на https://student.npss.bg/

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС