Председателят на Студентския съвет: Онлайн обучението върви добре, но социална среда, която създава университета няма как да бъде заменена

video
play-rounded-fill

„Това което забелязваме от Студентския съвет е, че студентите имат желание да се завърнат отново присъствено. Онлайн обучението върви добре и качеството не се променя, но тази социална среда, която създава университета и контакта със студентите няма как да бъде заменена.

Всеки един студент може сам за себе си да прецени дали получава това, което очаква като материали и знания. Повечето оплаквания са към системата, не към преподавателите“, това каза в предаването „Мрежата“ на NONA News Ангел Стойков, председател на Студентския съвет в УНСС.

„Студентският съвет е единственият орган, към когото студентите могат да се обърнат, когато искат да защитят правата си“, допълни той.

Стойков беше категоричен, че обучението и изпитите вървят безпроблемно и процентът на скъсаните и слабите студенти не се е променил. Относно студентите със специални нужди, той е сигурен, че те срещат продкрепата на Студентски съвет и ръководството, за да бъдат улеснени, както в образователен, така и в социален аспект.

Той съобщи и добрата новина за студентите, че за месец януари и февруари са намалени с 25% наемите в студентските общежития на УННС.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС