Тренинг обучение „Как да се сработваме по-добре с противоположния пол“ предизвика огромен интерес в УНСС

Проектът „ Trainings UNWE”, който организира Студентският съвет при УНСС за пореден път даде възможност на младите хора да черпят опит от професионални трейнъри относно своето кариерно развитие. „Как да се сработваме по-добре с противоположния пол“ така започна лекцията с  гост-лекторите Лора и Васил Чакърдъкови.

Васил е директор продажби и регионално развитие в американската компания  “Southwestern Advantage”. В продължение на десет години работи с млади хора и им помага да поставят, планират и постигат личните си цели и цялостно развитие.

Лора се развива през две организации, първо в „Best Sofia” като застава начело на организацията като вицепрезидент „Корпоративни отношения“. Там тя организира първото по рода си инжинерно състезание- Best Engineering Week. В “Southwestern Advantage” печели редица отличия в сферата на продажбите, набирането и ръководенето на екип за цялостен принос към организацията.

Васил и Лора Чакърдъкови

Обучението, което предизвика голям интерес при студентите, бе по темите „Как могат мъжете и жените да работят заедно и да постигат високи резултати“, „Основните различия в работния процес при мъжете и жените“ и „ Как да общуваме с противоположния пол успешно“

Целта на обучението бе присъстващите да придобият подходящи умения и знания как да общуват с противоположния пол в работата, как да разбират и използват езиците, така че общуването да бъде по- успешно по между им и как да постигат по -високи резултати чрез мотивирането на двата пола по различен начин.

В голяма конферентна зала

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС