Студентският съвет проведе среща-дискусия на тема „Как да изградим живота на нашите мечти?“ Trainings UNWE #17

„Как да изградим живота на нашите мечти?” беше темата на седемнадесетото поредно издание на Trainings UNWE, среща-дискусия организирана от Студентски съвет.

Събитието се проведе присъствено в Малка конферентна зала на УНСС, паралелно излъчено онлайн в платформата MS Teams и предавано на живо във фейсбук страницата на Студентския съвет. Събитието бе уважено от ректорското ръководство в лицето на проф. Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционалното и бизнес сътрудничество и студентски политики.

Гост-лектори бяха г-н Васил Чакърдъков и г-н Емил Цветков.

Събитието откри председателят на Студентския съвет г-н Ангел Стойков, който изрази удоволствието си от това, че събитието Trainings UNWE се организира за поредна година и продължава да представлява интерес за студентите на УНСС, привличайки атрактивни гост-лектори.

„Приветствам Студентския съвет за организацията на събитието и за актуалните теми, които засягат при всички обучения досега. С това се спомага за повишаване на уменията и компетенциите на студентите и се подпомага тяхната бъдеща реализация”, сподели проф. д-р Цветана Стоянова.

По време на срещата бяха представени теми, свързани с развитието, себеусъвършенстването и изграждането на правилни навици за успех. Лекторите запознаха участниците с трите метода за това как да изградим визия за живота на нашите мечти, като ангажираха вниманието на публиката с Work-Shop задача.

След основната част на събитието участниците имаха възможност да зададат своите въпроси.

Цялото събитие може да проследите във видеото отдолу.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС