Успехът на впечатляващите презентации – акцент на Trainings UNWE #18 на Студентски съвет

„От какво зависи успехът на впечатляващите презентации?” беше темата на осемнадесетото поредно издание на Trainings UNWE, среща-дискусия организирана от Студентски съвет.

Събитието се проведе изцяло присъствено в Малка конферентна зала на УНСС. То бе уважено от ректорското ръководство в лицето на проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционалното и бизнес сътрудничество и студентски политики.

Гост-лектор бе г-н Християн Стоилков.

Християн Стоилков е основател на Presentation Leader, компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Автор е и на книгата-наръчник „ЛИДЕР В ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ“. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия Presentation-Leader.com, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти.

Събитието откри председателят на Студентския съвет г-н Ангел Стойков, който изрази удоволствието си от това, че вече има възможност събитията на Студентски съвет да се провеждат изцяло присъствено. „Темата, която ще засегне г-н Стоилков е изключително важна за студентите, които искат да развият качества и умения за водене на презентация и това как да се задържи вниманието на публиката.”

„За пореден път Студентският съвет дава възможност на участниците в обучението да се запознаят с актуални въпроси за личностно развитие и това как да изградят лидерски умения чрез завладяваща публиката презентация”, подчерта проф. д-р Цветана Стоянова.

На срещата бяха представени и теми, свързани с визуализациите при презентирането, редица примери от реалния живот, както и съвети за поведението на презентиращия преди, по време на и след презентацията. Освен теоретичните съвети, гост-лекторът въвлече публиката в ролева игра.

След основната част на събитието участниците имаха възможност да зададат своите въпроси.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС