Студентският съвет при УНСС организира планински поход до Черни връх

Студентският съвет при УНСС заедно с Национално представителство на Студентските съвети в Република България организираха планински поход до Черни връх. В планинския поход, по стъпките на Щастливеца, се включиха над 100 студенти от цялата страна.

Събитието се провежда с цел да насърчи активността сред студентите и да бъдат почистени замърсените места. Инициативата „планински поход“ вече постигна значителен успех и се радва на широк интерес от студенти от цяла България. Председателят на Студентския съвет сподели пред участниците, че се планират още подобни извънаудиторни мероприятия, които да мотивират студентите към по-активен, физически здравословен и социално отговорен начин на живот. Освен това, събитието предлага уникална възможност за студентите да комуникират и споделят опит помежду си, да се забавляват и да развиват своите физически и социални умения в естествена среда.

Председателят на Студентски съвет при УНСС – г-н Илиян Чабуклийски изрази впечатленията си от успешната организация на второто издание на планинския поход, подчертавайки значимостта на събитието за студентите на УНСС. Той подчерта, че тези инициативи са от изключително значение за укрепване на студентската общност, насърчаване на физическата активност и предоставяне на възможности за социално взаимодействие и личностно развитие.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС