Летен университет 2021

Започна 19-тото издание на Летния университет. Той представлява проект на Националното представителство на студентските съвети, стартиращ като „Национални студентски игри“,

Прочетете повече

Студентският съвет проведе своята лятна еко инициатива

Участниците споделиха, че желанието им е да направят мястото, където живеят по-добро, както за тях, така и за околните.

Прочетете повече

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев се срещна с новоизбраното ръководство на Студентски съвет на УНСС

На срещата страните обсъдиха теми, които касаят студентските общежития и условията, в които студентите живеят, теми свързани с качеството на образование и обучението в електронна среда, както и други въпроси, които касаят студентската младеж на УНСС.

Прочетете повече

Новият Студентски сенат представи идеите си пред ректорското ръководство

Проф. Димитров приветства новото ръководство и изрази готовност за ползотворна съвместна работа. Той изслуша новите идеи на членовете на сената и им пожела успешен мандат.

Прочетете повече

Студентският съвет избра своето ново ръководство за мандат 2021 – 2023 г.

В периода от 6 до 9 юни в к.к „Боровец“ се проведе четиринадесетият обучителен семинар на Студентския съвет и първи за новоизбраните членове за мандат 2021–2023 г.

Прочетете повече

Студентският съвет при УНСС и Националното представителство на студентските съвети отбелязаха 2 юни – Деня на Ботев

Студентският съвет при УНСС заедно с Националното представителство на студентските съвети отбеляза 2 юни – Деня на Ботев. В знак на почит и уважение студентите изкачиха паметника на поета – революционер, извисяващ се в родния му град Калофер, за да поднесат венци и цветя за загиналите за свободата и независимостта на България

Прочетете повече

Студентският съвет при УНСС съвместно с Националното представителство на студентските съвети отбелязаха 24-ти май

Днес, честваме Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На този ден отдаваме почит към делото на светите братя Кирил и Методий, които са създали нашата азбука.

Прочетете повече

Студентите избраха своите представители в Студентския съвет, мандат 2021 – 2023 г.

Студентският съвет проведе избори за съставяне на нов двугодишен мандат 2021- 2023 г. като се включиха 123 кандидати, а близо 1000 души гласуваха в тяхна подкрепа.

Прочетете повече
Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС