Стартира най-мащабният Спортен турнир, организиран на територията на УНСС

На 4 април 2023 година, стартира най-мащабният Спортен турнир, организиран на територията на УНСС. За поредна година Студентският съвет при УНСС, съвместно с катедра „Физическо възпитание и спорт“ се обединяват в полза на активните спортисти-студенти, за да им предоставят възможност за изява, която да допринесе за засилване на общия университетски дух.

Тазгодишното издание на турнира ще се проведе в рамките на 2 дни, като в програмата му са включени 7 спортни дисциплини: Футбол, Баскетбол, Тенис на маса, Фитнес, Плуване, Спортно катерене и Шахмат.

Председателят на Студентски съвет – г-н Ангел Стойков откри турнира с думите: „Щастлив съм, че за поредна година виждам толкова много активни студенти, записали се за турнира! Не случайно това е една от инициативите, които Студентският съвет се стреми да усъвършенства и подобрява всяка година. Радва ни големият интерес и това, че имаме възможност да стимулираме и възпитаваме спорта у младите хора! Успех на всички участници!“

Официалното закриване на спортния турнир ще се проведе на 6 април от 10:00ч , в залата за баскетбол на спортен комплекс „Бонсист“, където ще бъдат наградени състезателите и отборите, класирали се на челни места в дисциплините.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС