100 ГОДИНИ УНСС ОНЛАЙН ЧЕСТВАНЕ

? години не са път без препятствия и историята ни е пълна с предизвикателства и победи ? Вижте интересни лица, събития и документи

??? Обръщение на проф. д-р Димитър Димитров към всички студенти, преподаватели, служители и приятели на #НашияУниверситет #100unwebg ⬇️⬇️⬇️

video

??? Историята на #НашияУниверситет #100unwebg ⬇️⬇️⬇️

video

В първия ден от последната седмица преди ?-годишнината се завръщаме към живото ? сърце на историята на #НашияУниверситет? Златната книга. В следващото кратко документално видео можете да надникнете между страниците ѝ и да научите повече за нея ?

video

??? Със следващото видео се връщаме ‼ повече от 150 години назад във времето, за да видим откъде започва пътят на младия Стефан Бобчев в училище. Добре дошли в гр. Елена, Великотърновско, и по-специално в „Даскалоливницата“ – първото класно училище в България…

video

До ?-годишнината остават точно 6️⃣ дена ?Следващото видео ще Ви помогне да се… настроите за десетките поздравления от колеги, приятели и възпитаници на #unwebg, които ще публикуваме на порции през тази и следващата седмица ?

video

????? Първите, най-първите поздравления на нашия имейл unwe100@unwe.bg пристигнаха на 11 февруари тази година. Те бяха от съседна Гърция: от г-н Захарос Полимерос и от доц. д-р Димитриос Петропулос (към момента декан на Аграрния ф-т на University of Peloponnese и зам.-ректор на Technological Educational Institute of Kalamata).
И двете писма бяха написани на безупречен български език, а едно от тях завършваше с фантастичното изречение: „Поздрави от Гърция на втората ми Родина!“ ? Избрахме го за заглавие на следващото видео, в което можете да видите какво ни изпратиха колегите ???

video

Поздрав от нашите студенти по случай ? години University of National and World Economy (UNWE/УНСС)

video

Видеообръщение на председателя на Студентски съвет по случай ? години University of National and World Economy (UNWE/УНСС)

video

Тържествено обръщение на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров по случай 100-годишнината на УНСС

video

Полагане на венци пред паметника на проф. Бобчев

video

Разходка в музея на УНСС

video

100 години УНСС – ректорът проф. Димитър Димитров пред КАРИЕРА ТВ „ЕВРОПА“

video

One thought on “100 ГОДИНИ УНСС ОНЛАЙН ЧЕСТВАНЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС