Председателят на Студентския съвет: Онлайн обучението върви добре, но социална среда, която създава университета няма как да бъде заменена

video

„Това което забелязваме от Студентския съвет е, че студентите имат желание да се завърнат отново присъствено. Онлайн обучението върви добре и качеството не се променя, но тази социална среда, която създава университета и контакта със студентите няма как да бъде заменена.

Всеки един студент може сам за себе си да прецени дали получава това, което очаква като материали и знания. Повечето оплаквания са към системата, не към преподавателите“, това каза в предаването „Мрежата“ на NONA News Ангел Стойков, председател на Студентския съвет в УНСС.

„Студентският съвет е единственият орган, към когото студентите могат да се обърнат, когато искат да защитят правата си“, допълни той.

Стойков беше категоричен, че обучението и изпитите вървят безпроблемно и процентът на скъсаните и слабите студенти не се е променил. Относно студентите със специални нужди, той е сигурен, че те срещат продкрепата на Студентски съвет и ръководството, за да бъдат улеснени, както в образователен, така и в социален аспект.

Той съобщи и добрата новина за студентите, че за месец януари и февруари са намалени с 25% наемите в студентските общежития на УННС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС