Плащането на наем за общежитие – вече онлайн

От днес е в действие нова онлайн услуга в полза на студентите от УНСС. Настанените в студентските общежития на университета ще имат възможността да заплащат своите наеми изцяло онлайн.

Новата услуга е лесно достъпна през компютър и мобилни устройства. Плащанията се извършват през информационната системата Уеб студент с всякаква валидна дебитна/кредитна карта, независимо от коя банка е издадена, а услугата е освободена от банкови такси. Това е една от първите инициативи на новия ректор, проф. д-р Димитър Димитров, след встъпването му в длъжност.

„Идеята се роди на една среща между ръководството на УНСС, П“ССО“ и Студентски съвет преди почти година. Водихме преговори с няколко банки и успяхме да освободим от такси плащанията през Уеб студент. Плащането през нашата система разработихме заедно с Борика, за максимална защита на личните данни и транзакциите“, разказа Пламен Пенев, зам.-изпълнителен директор на поделение „Студентски столове и общежития“.

С новото преимущество онлайн услугите за студентски общежития стават четири. Освен заплащането на наем, студентите могат да се възползват още от подаване на молба с възможност за избор на запазване на стая от минала година; справка за резултати от класирането и информация за месечните задължения на настанените студенти. Така пълният пакет онлайн услуги за студенти вече наброява 20.

Подробни указания за извършване на плащането:

Указания-за-плащане-на-наем-през-уеб-студент

Може да зададете вашите въпроси и на тел.: 02/8165886; 02/8165887; 02/8165854 или да пишете на email: [email protected]

Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС