Динко Стоянов е новият секретар на Студентски съвет при УНСС

Студентският съвет при УНСС през периода 27 февруари – 01 март организира своят петнадесети семинар в град Луковит. По време на него бе проведена четвърта редовна сесия и там с пълно мнозинство, за нов секретар на Студентският съвет, бе избран г-н Динко Стоянов.

„Благодаря на колегите за гласуваното доверие и оказаната чест да бъда новия секретар на Студентски съвет. Ще продължа практиката на добрата и ползотворна работа на предшественика си.“

Динко Стоянов се обучава в ОКС „Магистър“, спец. „Международни икономически отношения“. Той е част от Студентски сенат мандат 2021-2023 г. Това е втори мандат за г-н Стоянов. През годините е доказал активното си участие в събитията на Съвета и водените политики за отстояване на правата на студентската общност.

В дневния ред на сесията бе заложена точка и за попълване на състава на Студентския сенат. За членове на сената бяха избрани Теодора Алексиева и Калоян Стефанов.

„Ще дам всичко от себе си, за да оправдая очакванията за успешна и ползотворна работа на СС и за да може заедно да надградим свършеното от предишни мандати.“

Теодора Алексиева се обучава в ОКС „Бакалавър“, спец. „Счетоводство“. Това е първи мандат за нея, но вече се е доказала като един от най-активните членове на организацията.

„Ценностите и правата на нас студентите са от огромно значение и аз, като вече член на сената към Студентски съвет, заявявам, че ще отстоявам позицията на студентското общество активно и отговорно.“

Калоян Стефанов, студент ОКС „Бакалавър“, напр. „Икономика с преподаване на английски език“. За първи мандат в Съвета, той успя да докаже своите качества и умения, които да допринесат за успешното развитие на дейността на организацията.

Новосформираният Студентски сенат
Сайтът се поддържа от администратора на Студентски съвет при УНСС